Så här köper du en AJP Motorcykel

Inom kort kommer vi ha en betalningslösning med möjlighet till finansiering på hemsidan men fram till dess gäller följande:

  • Ta kontakt med oss på AJP Nordic via mail eller telefon och berätta vilken modell du vill köpa. I dagsläget kan vi erbjuda direktbetalning via faktura eller finansiering via Återförsäljare.
  • Vid orderläggning debiteras en delbetalning på 15% av ordervärdet. AJP Nordic lägger tillverkningsorder mot fabriken och en estimerad leveranstid erhålles.
  • Ca 2 veckor innan leverans betalas motorcykeln till fullo (alt finansiering startas) och AJP Nordic skickar registreringshandlingar till Transportstyrelsen. Transportstyrelsen skickar sedan registreringsskylten direkt till köparen som nu äger fordonet. Transportstyrelsen skickar normalt skylt och registreringsbevis inom en vecka vilket ger ca 1 vecka att teckna en lämplig försäkring.
  • AJP Motorcykeln skickas till överenskommen återförsäljare som gör den leveransklar och lämnar ut den till köparen. Har inte köparen lämnat registreringsskylten till återförsäljaren monteras den i samband med upphämtning. Det är köparens ansvar att försäkra och ställa på fordonet innan det tas i trafik. Påställning sker enklast genom Transportstyrelsens applikation eller hemsida.

Är ni ett företag, återförsäljare eller har andra förutsättningar diskuterar vi det individuellt. Kanske vill ni inte registrera motorcykeln eller så skall betalning ske av någon annan än den slutliga ägaren. Ta kontakt så hittar vi en lämplig lösning.