AJP KATEGORIER

Adventureförare
ADVENTURE

Som alltid när AJP utvecklar en ny modell lägger man stort fokus på funktionalitet, pålitlighet och prestanda. 2016 presenterades första Adventuremodellen AJP PR7 som fått fantastiska recensioner från media och framstående adventureåkare världen över. Man har förstås gjort förbättringar under åren och 2021 fick PR7 ny fjädring och ny ECU vilket ytterligare stärker positionen som en av de mest intressanta adventuremaskinerna i det lätta segmentet.

Även om AJP klassar SPR 510R och SPR 310R som Endurohojar är även de 2 mycket kompetenta cyklar som absolut skulle passa i Adventure programmet. Precis som PR7 kommer de med hasplåt och handskydd från fabrik.

Enduroförare
ENDURO

Med de nya SPR modellerna utmanar AJP de stora tillverkarna igen. En mer fokuserad satsning på tävling har resulterat i ökat antal pallplaceringar på sistone. De nya ECU modulerna från Athena är öppna för egna modifieringar vilket ger den seriösa tävlingsåkaren möjlighet att själv justera karaktären på sin hoj race för race.

Med driftsäkra och samtidigt lätta och kraftfulla motorcyklar är AJP en tillverkare att räkna med för både tävlingsåkare och entusiaster.

Supermotoförare
SUPERMOTO

AJP´s Supermoto cyklar bygger på de redan framgångsrika Enduromodellerna. Inställningar och justeringar är gjorda för gata men förutom de mindre hjulen är komponenterna i stor grad desamma.

AJP Supermoto modellerna är därmed perfekta för den mer aktiva åkaren såväl som pendlaren som söker en lättmanövrerad och pålitlig motorcykel med tävlingsprestanda.